Roasted Pumpkin Seeds - Bruscolini Abbrustoliti
Happy Halloween!
First of all once you finish your jack-o-lantern you have to sift threw the guts and slime and pull out all the seeds. This is a lot less fun than it looks an di even than it sounds. Some kids enjoy the sensory stimulation, some DO NOT, when I was a preschool teacher every time we did finger painting there was this one little girl who would gag EVERY TIME! If your kid is one of those poor unfortunate souls don't torture them, just do the dirty work yourself! My kiddo would have died to dig her grubby little hands into those guts but to spare the kitchen and walls (and probably the dog), I flew solo on this mission.
Buon Halloween!
I hope you all had fun carving your pumpkins! Today we're going to take those pumpkin guts and turn them into a delicious healthy snack!
Spero che vi siete divertiti a fare i jack-o-lantern! Oggi prenderemo quelle viscere della zucca e ne faremo uscire uno snack buonissimo e pure sano!
Per prima cosa, quando avete finito i vostri jack-o-lantern, dovete andare a pescare tutti i semi di zucca dalle viscere. È molto meno divertente di quello che possa sembrare. Ad alcuni bimbi piace questo tipo di stimolazione sensoriale, ad alcuni NO! Quando insegnavo in un'asilo nido c'era una bimba che faceva i conati ogni volta che dipingevamo con le mani, OGNI VOLTA! Se i vostri figli sono tra queste anime sfortunate, non li torturate, rimboccatevi le maniche e fatelo voi il lavoro sporco! Mia figlia si sarebbe fatta in due per l'occasione di ricoprirsi di quella polpa, ma per salvare la cucina e i muri (e molto probabilmente anche il cane), ho deciso che sarebbe stata la mia missione solitaria.
Once you've divided the squish from the seeds, dispose of the pulp and rinse the seeds. Dry them overnight.
Una volta divisi i semi dallo schifo, buttate via la polpa e risciacquate i semi. Lasciateli asciugare tutta la notte.
The next morning pour about 1 tablespoons of olive oil per medium pumpkin (if you have the seeds of 1 pumpkin use 1 tablespoon, if you have the seeds of two pumpkins use two tablespoons, and so on) and a good sprinkling of salt onto your pumpkin seeds. Mix them up and spread them out evenly on a baking sheet. You can use tin foil or parchment paper to line the baking sheet if you like.
La mattina seguente versatevi un cucchiaio da cucina d'olio d'oliva per ogni zucca media (se avete i semi di una zucca, usate un cucchino, se avete i semi di due zucche, usate due cucchiai, e così via), aggiungete poi un bel pizzico di sale e mischiate il tutto. Spargete i semi in modo uniforme su una teglia. Potete usare la carta argentata o la carta forno se volete.
Put them in a preheated oven at 300F (150C) for 45 minutes, stirring occasionally.
Infornateli a 150 gradi per 45 minuti, girandoli di tanto in tanto.
Let them cool and then eat them all or store them for sharing.
HAPPY HALLOWEEN!
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